Direct contact 070-325 71 25

Welkom bij Pex

IN VERBAND MET DE CORONA CRISIS ZIJN WIJ VOORLOPIG T/M 6 APRIL GESLOTEN

 

PEX brengt een gezellige, ongedwongen familie- en vriendensfeer samen met het bos. Of je nu een wandeling met de kids maakt door het bos, een wedstrijd hebt gespeeld op een van de omliggende sportvelden of gewoon even wil genieten met je vrienden en familie. Iedereen kan zijn hart ophalen bij restaurant PEX.

Het compleet vernieuwde interieur en terras halen de natuur naar binnen en brengt het modieuze naar buiten. Er zijn twee nieuwe bars, welke toegankelijk zijn vanaf het restaurant, maar ook vanaf het terras. Hierdoor kan men midden in het bos, in hartje Den Haag, genieten van een borrel, maar uiteraard ook van de nieuwe menukaart met onder andere heerlijke luxe broodjes, salades of een uitgebreid diner. Dat terwijl de kinderen spelen in de speelkamer of in de natuurspeeltuin enkele meters verderop.

Behalve dat restaurant PEX zeven dagen in de week toegankelijk is voor ontbijt, lunch en diner, kunnen er ook feesten en partijen gegeven worden. Van bruiloft tot verjaardag, van kraamfeest tot jubileum. Ook zijn wij een officiele trouwlocatie.

Neem alvast een kijkje bij de arrangementen en neem contact op met onze evenementenmanager!

Gasten kunnen hier terecht met de kids, familie en vrienden, maar ook bedrijven zijn hier aan het goede adres. PEX biedt speciale vergaderarrangementen, voorzien van alle luxe in de vernieuwde en eigentijdse vergaderkamer. Daarover meer op de Business-pagina. Bedrijfsfeest organiseren? Ook dat kan bij PEX, u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met onze evenementenmanager! 

PASEN @ Restaurant PEX! 
Bekijk HIER het ontbijt en de brunch! 

 

Reserveer nu online:

Pex op TV-West!
Bekijk het onderstaande filmpje om een goede indruk te krijgen van ons restaurant!